نیلوفر – ویزای کار استرالیا

استرالیا

نیلوفر، از زبان آموزان سابق درخت جاویدان

همونطور كه مي‌دونيد من با ويزاي ٤٧٦ ب استراليا رفتم كه ويزاي موقت كاري براي فارغ التحصيلان دانشگاه هاي تهران و اميركبيره.
اون زماني كه من رفتم امكان اقامت دائم بود و بچه هايي كه با اين ويزا مي‌رفتن فقط با گرفتن نمره‌ی ۷ در هر مهارت در آزمون آيلتس و يا گرفتن نمره‌ی ۶۵ در هر مهارت در آزمون PTE مي‌تونستن به راحتي اقامت استراليا رو بگيرن، ولي زماني كه من رفتم رشته ام از ليست مهاجرت حذف شد و نمره‌ی حد نصاب برای اقامت در آزمون آیلتس به ۸، و در آزمون PTE به ۷۹ تغییر کرد، پس در مورد من اگر برگردم عقب ١٠٠٪؜ با ویزای کار استرالیا نمی‌رفتم و با اقامت دائم می‌رفتم. توصيه ام براي بچه هايي كه مقصد مورد نظرشون استرالياست اينه كه با ويزاي دائم بيان چون هر لحظه امكان تغيير قوانين هست.

در آخر مي‌تونم بگم آی تی، كامپيوتر، برق و عمران جزو بهترین رشته ها در استرالیا محسوب میشن.

امیدوارم كه اطلاعات اندكم تونسته باشه به بچه هاي ديگه كمك كنه.

 


مطالب مرتبط:

محمد – دکترای رشته Biomedical Science – شهر Brisbane، استرالیا

تجربه مهاجرت ابراهيم به استراليا

نظر بدهید